Stół roboczy E1070/1700/700 z szafką z drzwiami otwieranymi o wymiarach 170x70x85 cm. Szafka o długości 40 cm i szerokości (głębokości) 60 cm może być usytuowana po prawej (P) lub lewej stronie (L). W środku szafki półka.
Stół roboczy to podstawowe wyposażenie fachowej gastronomii. Wytwarzany z blachy nierdzewnej o grubości 0,8-1 mm. Blat stołu wygłuszono płytą wiórową klejoną od spodu do blachy klejami spełniającymi wszystkie kryteria dotyczące kontaktu z żywnością. Zabezpieczenie płyty środkami wodoodpornymi powoduje, że stół jest niepodatny na działanie wilgoci. Stelaż stołu opiera się na kształtownikach o profilu zamkniętym.
Wykonanie:
Standardowo stół jest realizowany z tzw. Rantem tylnym – listwą ogranicznikową o wysokości około 4 cm, która zabezpiecza przed zsuwaniem się odpadków z części roboczej w szczeliny przy ścianie kuchni. W zależności od ustawienia zaleca się zamawianie stołu roboczego ponadto z rantem lewym albo prawym, co umożliwi utrzymanie czystości w kuchni.
Uwaga:
Stoły robocze nierdzewne są realizowane na zamówienie. Czas realizacji uzgadniany przy złożeniu zamówienia.