Stół roboczy E1070/2200/600 z szafką z drzwiami otwieranymi o wymiarach 220x60x85 cm. Szafka o długości 40 cm i szerokości (głębokości) 60 cm może być usytuowana po prawej (P) albo lewej stronie (L). Wewnątrz szafki półka.
Stół roboczy to podstawowe wyposażenie profesjonalnej gastronomii. Wyprodukowany z blachy rdzoodpornej o grubości 0,8-1 mm. Blat stołu wygłuszono płytą wiórową klejoną od spodu do blachy klejami spełniającymi wszystkie kryteria dotyczące kontaktu z żywnością. Zabezpieczenie płyty środkami wodoodpornymi sprawia, iż stół jest oporny na działanie wilgoci. Stelaż stołu jest oparte na kształtownikach o profilu zamkniętym.
Wykonanie:
Standardowo stół jest wykonywany z tzw. Rantem tylnym – listwą ogranicznikową o wysokości około 4 cm, która zabezpiecza przed zsuwaniem się odpadków z części roboczej w szczeliny przy ścianie kuchni. W zależności od ustawienia zaleca się zamawianie stołu roboczego w dodatku z rantem lewym lub prawym, co umożliwi utrzymanie czystości w kuchni.
Uwaga:
Stoły robocze nierdzewne są wykonywane na zamówienie. Czas realizacji uzgadniany przy złożeniu zamówienia.