Stół roboczy E1200/2400/600 o rozmiarach 240x60x85 cm z blokiem 2 szuflad i szafką z drzwiami suwanymi. Szafka może być usytuowana po lewej (L) albo po prawej stronie (P). Rozmiary szuflady w bloku 2 szuflad: 44x46,5x44/18 cm.
Stół roboczy to podstawowe wyposażenie profesjonalnej gastronomii. Stworzony z blachy rdzoodpornej o grubości 0,8-1 mm. Blat stołu wygłuszono płytą wiórową klejoną od spodu do blachy klejami spełniającymi wszystkie kryteria dotyczące kontaktu z żywnością. Zabezpieczenie płyty środkami wodoodpornymi sprawia, iż stół jest wytrzymały na działanie wilgoci. Stelaż stołu opiera się na kształtownikach o profilu zamkniętym.
Wykonanie:
Standardowo stół jest wykonywany z tzw. Rantem tylnym – listwą ogranicznikową o wysokości około 4 cm, która zabezpiecza przed zsuwaniem się odpadków z części roboczej w szczeliny przy ścianie kuchni. W zależności od ustawienia zaleca się zamawianie stołu roboczego dodatkowo z rantem lewym lub prawym, co umożliwi utrzymanie czystości w kuchni.
Uwaga:
Stoły robocze nierdzewne są realizowane na zamówienie. Czas realizacji uzgadniany przy złożeniu zamówienia.