Szafa do sezonowania mięsa Dry Age 380 firmy Bartscher o obszerności 380 l, w kolorze czarnym. Wykonana ze szkła i blachy stalowej z zewnątrz, ze stali nierdzewnej w środku. W szafie zaimplementowano barwione, 3-warstwowe szkło izolacyjne oporne na promieniowanie UV. Przyłączane oświetlenie wnętrza, włączane, antybakteryjne światło UV. Ma szybę zabezpieczającą. Elektronicznie dostosowywana temperatura w zakresie 2 – 14°C (w odstępach 1°C). Wilgotność powietrza we wnętrzu dostosowywana w zakresie 50-85%. Z wbudowanymi filtrami z węglem aktywnym, rusztem i stelażem do zawieszania z hakami do mięsa (ze stali nierdzewnej).
Wyposażenie standardowe i cechy towaru:
- temperatura otoczenia 18 °C do 38 °C
- 2 zbiorniki wody o objętości 300 ml każdy
- klasa klimatyczna ST
- chłodzenie: wymuszony obieg powietrza
- typ pólek: 7 rusztów z dostosowywana wysokością
-
rozmiary półki: 48x49 cm
-
maks. Nośność półek 20 kg
-
rozmiary prętów: średnica 2,5 cm, długość 45,5 cm
-
maksymalne obciążenie stelaża wieszanego: 80 kg
-
oświetlenie wewnętrzne LED
-
wyświetlacz cyfrowy tak
-
termostat
-
funkcja samoczynnego rozmrażania
-
sterowanie: d otykowe
-
drzwi szklane, skrzydłowe, z zawiasami z prawej strony, bez możliwości zmiany kierunku otwierania
W komplecie:
- 2 filtry z węglem aktywnym
- 1 blacha wychwytowa
- 1 uchwyt z materiałem montażowym
- 2 drążki zawieszane + 6 haków na mięso
- 2 zasobniki na wodę + 2 zasobniki zapasowe + uchwyt + miska ociekowa
- 2 kluczyki
- 7 kratownic ze stali szlachetnej
Szczegółowe informacje w Dziale Handlowym.
Uwaga:
produkt na zamówienie.