Szafa do sezonowania mięsa Dry Age 63 producenta Bartscher o pojemności 63 l, w odcieniu czarnym. Wytwarzana ze szkła i blachy stalowej z zewnątrz, ze stali nierdzewnej we wnętrzu. W szafie zastosowano barwione, 3-warstwowe szkło izolacyjne oporne na promieniowanie UV. Przyłączane oświetlenie wnętrza, włączane, antybakteryjne światło UV. Regulowaną wysokość nóżek oraz szybę zabezpieczającą. Elektronicznie regulowana temperatura w zakresie 2 – 14°C (w odstępach 1°C). Wilgotność powietrza wewnątrz regulowana w zakresie 50-85%. Z wbudowanym filtrem z węglem aktywnym, rusztem i stelażem do zawieszania z hakami do mięsa (ze stali nierdzewnej).
Wyposażenie charakterystyczne i atrybuty artykułu:
- temperatura otoczenia 18 °C do 38 °C
- zbiornik wody o pojemności 300 ml
- klasa klimatyczna ST
- chłodzenie: wymuszony obieg powietrza
- typ pólek: 4 ruszty z dostosowywana wysokością
-
wymiary półki: 29,5x24,5 cm
-
maks. Nośność półek 15 kg
-
wymiary prętów 29,5x30,5x3 cm
-
maksymalne obciążenie stelaża wieszanego: 20 kg
-
oświetlenie wewnętrzne LED
-
wyświetlacz cyfrowy tak
-
sterowanie: d otykowe
-
drzwi szklane, skrzydłowe, z zawiasami z prawej strony, bez możliwości zmiany kierunku otwierania
W komplecie:
- 1 filtry z węglem aktywnym
- 1 blacha wychwytowa
- 1 uchwyt z materiałem montażowym
- 1 stelaż zawieszany + 3 haki na mięso
- 1 zasobniki na wodę + 1 zasobniki zapasowe + uchwyt + miska ociekowa
- 2 kluczyki
- 4 kratownice ze stali szlachetnej
Szczegółowe informacje w Dziale Handlowym.
Uwaga:
artykuł na zamówienie.