Rękawy cukiernicze / szpatułka / wałek do ciasta Ernesto® Opis towaru zestaw rękawów cukierniczych: do dekorowania babeczek i tortów oraz do przygotowywania makaroników 1 zmywalny rękaw cukierniczy wykonany z powlekanej bawełny 1 adapter do nieskomplikowanej wymiany tylek z zewnątrz 5 tylek ze stali nierdzewnej można myć w zmywarce do naczyń 7 części szpatułka: do równomiernego rozprowadzania lukru, śmietany i kremów z wygrawerowaną skalą można myć w zmywarce do naczyń wałek do ciasta: do równomiernego rozwałkowania wyrabianego ciasta niezwykle gładka powierzchnia Materiał komplet rękawów cukierniczych: rękaw cukierniczy: bawełna adapter: tworzywo sztuczne tylki: stal nierdzewna szpatułka: rączka: tworzywo nienaturalne paleta: stal nierdzewna wałek do ciasta: stal szlachetna wymiary zestaw rękawów cukierniczych: rękaw: ok.
32 x 18 cm adapter: ok. 4 x 6,4 cm tylka znaczna kolista: ok. 3 x 4,5 cm tylka w kształcie gwiazdy otwarta: ok. 3 x 4,8 cm tylka ząbkowana: ok. 3 x 4,1 cm tylka w kształcie gwiazdy zamknięta: ok. 3 x 4,2 cm tylka na wpół ząbkowana: ok.
2,5 x 3,5 cm łopatka: ok. 38 x 3,6 cm (dł. X szer.) wałek do ciasta: ok. 5 x 44 cm (Ø x dł.) Waga komplet rękawów cukierniczych: ok. 88,5 g szpatułka: ok. 114 g wałek do ciasta: ok. 282 g