Zmywarka gastronomiczna do naczyń Tech Line z dozownikiem płynu przemywającego i pompą płuczącą. Zaimplementowany dozownik płynu nabłyszczającego. Zawór zwrotny, który zapobiega cofaniu się wody. Dolne i górne ramiona myjące i płuczące. Efektywność orientacyjna do 40 koszy na godzinę. Termostat bezpieczeństwa, który umożliwia kontrolę temperatury mycia 60ºC i wyparzania 85ºC, oraz wyświetlacz temperatury mycia i płukania. Łagodny start. Funkcja Thermo-stop. Sterowanie cyfrowe.
Konfiguracja napięcia elektrycznego: 400V/3+N, 230V/3, 230V/1+N.
dostosowywana moc grzałki bojlera (Multi-Power) w 230V / 1+N: 1.9 kW / 2.8 kW / 3.7 kW / 5.6 kW.
proces mycia wynosi 90/120/180 s.
W wyposażeniu 1 kosz CP-16/18, 1 kosz CT-10 i 1 pojemnik na sztućce CU-7.