• Producent: Asber
  • Kategoria: Zmywarki gastronomiczne
Zmywarka gastronomiczna kapturowa Tech Line z pompą spustową. Wbudowany dozownik płynu nabłyszczającego. Zawór zwrotny, który uniemożliwia cofaniu się wody. Dolne i górne ramiona przemywające i płuczące. Wydajność orientacyjna do 40 koszy na godzinę. Termostat bezpieczeństwa, który pozwala na kontrolę temperatury mycia 60ºC, a także wyparzania 85ºC, ekran temperatury zbiornika i bojlera. Cykl mycia ciągłego zatrzymywany manualnie. System odfiltrowania ze stali nierdzewnej.

właściwości urządzenia:

• Sterowanie cyfrowe.
• 3 cykle mycia: 90/ 120 /180 sekund.
• cykl ciągły do momentu zatrzymania ręcznego.
• objętość zbiornika wanny: 33 l./ Moc grzałek: 4,5 kW.
• objętość bojlera: 7 l./ Moc grzałek: 6,0 kW.
• Moc pompy myjącej: 0,75 kW.
• Zużycie wody do płukania: 2,6 l/płukanie.
• Dolne i górne ramiona myjące ze stali nierdzewnej, płuczące
wytworzone z plastiku.
• Funkcja Thermostop.
• Łagodny start.
• wyświetlacz temperatury mycia i płukania.
• Dozownik płynu nabłyszczającego.
• Elektro-zawór zapobiegający cofaniu się wody.
• Filtr z materiału kompozytowego.
• Kaptur z pojedynczymi ściankami.
• Termostat bezpieczeństwa.
• Temperatury kontrolowane termostatem: mycie 60°C i płukanie 85°C.

W wyposażeniu 1 kosz CP-16/18; 1 kosz CT-10 i 2 pojemniki na sztućce CU-7.

Mycie w zmywarce gastronomicznej może się odbywać wyłącznie przy użyciu profesjonalnych środków chemicznych dedykowanych do zmywarek przemysłowych. Zmywarka powinna posiadać zamontowany uzdatniacz wody.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Zmywarki gastronomiczne