Zmywarka gastronomiczna kapturowa Easy Line z dozownikiem płynu przemywającego i pompą spustową. Wbudowany dozownik płynu nabłyszczającego. Zawór zwrotny, który uniemożliwia cofaniu się wody. Dolne i górne ramiona przemywające i płuczące. Sprawność orientacyjna do 40 koszy na godzinę. Termostat bezpieczeństwa, który zezwala na kontrolę temperatury mycia 60ºC, a także wyparzania 85ºC. System przefiltrowania ze stali rdzoodpornej. Regulowana moc grzałki bojlera Multi-power.
cechy urządzenia:
• Sterowanie elektromechaniczne.
• 2 cykle mycia 90/180 sekund.
• pojemność zbiornika wanny: 33 l./Moc grzałek: 4,5 kW.
• pojemność bojlera: 7 l./Moc grzałek: 6,0 kW.
• Moc pompy przemywającej: 0,75 kW.
• Zużycie wody do płukania: 2,6 l/płukanie.
• Dolne i górne ramiona myjące ze stali nierdzewnej, płuczące
stworzone z plastiku.
• Dozownik płynu nabłyszczającego.
• Elektro-zawór uniemożliwiający cofaniu się wody.
• Filtr z materiału kompozytowego.
• Kaptur z pojedynczymi ściankami.
• Termostat bezpieczeństwa.
• Temperatury kontrolowane termostatem: mycie 60°C
i płukanie 85°C.
• Multi-Voltage: 400 V/ 3N, 230 V/ 3~.
• Regulacja mocy grzałki bojlera (Multi-Power).
proces mycia wynosi 90/180 s.
W wyposażeniu 1 kosz CP-16/18; 1 kosz CT-10 i 2 pojemniki na sztućce CU-7.