Zmywarka gastronomiczna kapturowa Mitte Line. Wbudowany dozownik płynu nabłyszczającego. Zawór zwrotny, który zapobiega cofaniu się wody. Dolne i górne ramiona przemywające i płuczące. Efektywność orientacyjna do 40 koszy na godzinę. Termostat bezpieczeństwa, który zezwala na kontrolę temperatury mycia 60ºC oraz wyparzania 85ºC. Proces mycia ciągłego zatrzymywany manualnie. System odfiltrowania ze stali rdzoodpornej. Regulowana moc grzałki bojlera Multi-power w 230V / 1+N: 2 kW / 3 kW / 4 kW / 5.6 kW.
atrybuty urządzenia:
• Sterowanie cyfrowe.
• 3 cykle mycia: 90/ 120 /180 sekund.
• cykl ciągły do momentu zatrzymania ręcznego.
• objętość zbiornika wanny: 33 l./Moc grzałek: 4,5 kW.
• pojemność bojlera: 7 l./Moc grzałek: 6,0 kW.
• Moc pompy myjącej: 0,75 kW.
• Zużycie wody do płukania: 2,6 l/płukanie.
• Dolne i górne ramiona myjące ze stali nierdzewnej, płuczące
wytwarzane z plastiku.
• Funkcja Thermostop.
• Łagodny start.
• Dozownik płynu nabłyszczającego.
• Elektro-zawór uniemożliwiający cofaniu się wody.
• Filtr z materiału kompozytowego.
• Kaptur z pojedynczymi ściankami.
• Termostat bezpieczeństwa.
• Temperatury kontrolowane termostatem: mycie 60°C i płukanie 85°C.
W wyposażeniu 1 kosz CP-16/18; 1 kosz CT-10 i 2 pojemniki na sztućce CU-7.