• Producent: Asber
  • Kategoria: Zmywarki gastronomiczne
Zmywarka gastronomiczna kapturowa Mittle Line z dozownikiem płynu przemywającego. Zaimplementowany dozownik płynu nabłyszczającego. Zawór zwrotny, który uniemożliwia cofaniu się wody. Dolne i górne ramiona myjące i płuczące. Wydajność orientacyjna do 40 koszy na godzinę. Termostat bezpieczeństwa, który umożliwia kontrolę temperatury mycia 60ºC i wyparzania 85ºC. Cykl mycia ciągłego zatrzymywany manualnie. System filtrowania ze stali rdzoodpornej. Dostosowywana moc grzałki bojlera Multi-power w 230V / 1+N: 2 kW / 3 kW / 4 kW / 5.6 kW.
właściwości urządzenia:
• Sterowanie cyfrowe.
• 3 cykle mycia: 90/ 120 /180 sekund.
• proces ciągły do momentu zatrzymania ręcznego.
• objętość zbiornika wanny: 33 l./Moc grzałek: 4,5 kW.
• objętość bojlera: 7 l./Moc grzałek: 6,0 kW.
• Moc pompy przemywającej: 0,75 kW.
• Zużycie wody do płukania: 2,6 l/płukanie.
• Dolne i górne ramiona przemywające ze stali rdzoodpornej, płuczące
stworzone z plastiku.
• Funkcja Thermostop.
• Łagodny start.
• Dozownik płynu nabłyszczającego.
• Elektro-zawór uniemożliwiający cofaniu się wody.
• Filtr z materiału kompozytowego.
• Kaptur z pojedynczymi ściankami.
• Termostat bezpieczeństwa.
• Temperatury kontrolowane termostatem: mycie 60°C i płukanie 85°C.
W wyposażeniu 1 kosz CP-16/18; 1 kosz CT-10 i 2 pojemniki na sztućce CU-7.

Mycie w zmywarce gastronomicznej może się odbywać wyłącznie przy użyciu profesjonalnych środków chemicznych asygnowanych do zmywarek przemysłowych. Zmywarka powinna posiadać zamontowany uzdatniacz wody.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Zmywarki gastronomiczne