Zmywarka gastronomiczna kapturowa Tech Line z dozownikiem płynu przemywającego i pompą spustową. Zaimplementowany dozownik płynu nabłyszczającego. 2 pompy przemywające do mycia górnego i dolnego. Zawór zwrotny, który uniemożliwia cofaniu się wody. Dolne i górne ramiona myjące i płuczące. Sprawność orientacyjna do 65 koszy na godzinę. Termostat bezpieczeństwa, który umożliwia kontrolę temperatury mycia 60ºC i wyparzania 85ºC, wyświetlacz temperatury zbiornika i bojlera. Proces mycia ciągłego zatrzymywany manualnie. System przefiltrowania ze stali nierdzewnej.
cechy urządzenia:
• Sterowanie cyfrowe.
• 3 cykle mycia: 55/ 75 /120 sekund.
• cykl ciągły do momentu zatrzymania ręcznego.
• pojemność zbiornika wanny: 33 l./ Moc grzałek: 4,5 kW.
• pojemność bojlera: 7 l./ Moc grzałek: 9,0 kW.
• Moc pompy myjącej: 0,75 kW.
• Zużycie wody do płukania: 2,6 l/płukanie.
• Dolne i górne ramiona myjące ze stali rdzoodpornej, płuczące
stworzone z plastiku.
• Funkcja Thermostop.
• Łagodny start.
• wyświetlacz temperatury mycia i płukania.
• Dozownik płynu nabłyszczającego.
• Elektro-zawór uniemożliwiający cofaniu się wody.
• Filtr z materiału kompozytowego.
• Kaptur z pojedynczymi ściankami.
• Termostat bezpieczeństwa.
• Temperatury kontrolowane termostatem: mycie 60°C i płukanie 85°C.
W wyposażeniu 1 kosz CP-16/18; 1 kosz CT-10 i 2 pojemniki na sztućce CU-7.