Zmywarka gastronomiczna kapturowa Tech Line z pompą spustową. Zastosowany dozownik płynu nabłyszczającego. 2 pompy przemywające do mycia górnego i dolnego. Zawór zwrotny, który zapobiega cofaniu się wody. Dolne i górne ramiona myjące i płuczące. Sprawność orientacyjna do 65 koszy na godzinę. Termostat bezpieczeństwa, który umożliwia kontrolę temperatury mycia 60ºC, a także wyparzania 85ºC, ekran temperatury zbiornika i bojlera. Cykl mycia ciągłego zatrzymywany manualnie. System filtrowania ze stali rdzoodpornej.
- Dolne i górne ramiona przemywające ze stali rdzoodpornej, płuczące wytworzone z plastiku.
- Funkcja Thermostop.
- Łagodny start.
- ekran temperatury mycia i płukania.
- Dozownik płynu nabłyszczającego.
- Elektro-zawór uniemożliwiający cofaniu się wody.
- Filtr z materiału kompozytowego.
- Kaptur z pojedynczymi ściankami.
- Termostat bezpieczeństwa.
proces mycia wynosi 55/75/120 s.
W wyposażeniu 1 kosz CP-16/18; 1 kosz CT-10 i 2 pojemniki na sztućce CU-7.