31,07 PLN
Zobacz w sklepie
Ocena sklepu:
organiczna czekolada do picia Sinnerman forte. 96% najkorzystniejsze kakao, tarta, bez cukru, z cynamonem i kardamonem. Rozpuszcza się w ciepłym mleku bez gotowania.
perfekcyjna alternatywa dla grzanego wina i ponczu. Zimowe przyprawy, szczypta chili i wszelkie dreszcze zniknęły. Z odrobiną rumu, bezapelacyjnie o charakterze przygodowym.ekologiczne kakao o...
To szykowne połączenie ciemnej czekolady, likieru pomarańczowego i koniaku z pewnością zniewoli wiernych fanów intensywnych, wyrafinowanych smaków. Podaruj sobie chwilę czystej...
CARRARO 1927 OLANDESINO to wytworna gęsta gorąca czekolada wytworzona przez włoską palarnię Carraro. Gęsty napój w proszku o smaku kakaowym. Klasyczny, złożony proces produkcji tej czekolady, na...
Delektuj się boską mieszanką kremowej białej czekolady uzupełnionej bogatą orzechową nutą pistacji i eksplozją słodyczy dojrzałych truskawek, wytwarzając olśniewającą symfonię smaków, wyśmienitą na...
Zaskakująca i pyszna, ta mleczna czekolada o smaku egzotycznych przypraw i pachnących orchidei na pewno będzie błogą niespodziewanką. Uwodzicielska, prawda? Tak jak tajemnicza dama na opakowaniu....
W tym gustownym pudełku wyszukasz ręcznie robione czekoladowe kąski w trzech rozmaitych rodzajach: chrupiące migdały i przyjemnie kwaśną żurawinę, oblane czarną, białą lub mleczną czekoladą. Ten...
produkowana z naturalnych ziaren kakaowca o różowej barwie, ta czekolada na pewno Cię zniewoli! Jej szykowny, subtelny i lekki smak jest jeszcze bardziej ekscytujący dzięki dodatkowi pysznych...
Tarta owsiana z mleczną czekoladą i bez dodatku cukru dla tych słodkich, lecz bez winy, odpustów.Producenci tej czekolady - rodzina Laurence - założyli swoją firmę w 1922 roku w greckim mieście...
„Satro Creamer" to wszechstronna, bezmleczna śmietanka stworzona, aby pomóc Ci uzyskać napoje gładkie jak jedwab!składniki: syrop glukozowy, kompletnie uwodorniony tłuszcz roślinny (kokosowy),...
Najwyższej jakości kakao dobrze komponuje się z wanilią uprawianą na egzotycznym Madagaskarze.Przygotowanie: do szklanki wsyp 20 g kakao i zalej 250 ml mleka o temperaturze 75℃. Nie zalecamy...
99,6% kakao i zero cukru?! Tak, dobrze słyszałeś! Jeśli jesteś miłośnikiem ciemnej czekolady, nie będziesz mógł przepuścić okazji, by oddać się w ręce jednego albo dwóch kawałków - i nie będziesz...