Najwyższej jakości kakao prawidłowo komponuje się z wanilią uprawianą na egzotycznym Madagaskarze.Przygotowanie: do szklanki wsyp 20 g kakao i zalej 250 ml mleka o temperaturze 75℃. Nie zalecamy mieszania go z wodą.Becks cocoas, produkowane w Niemczech są znane i lubiane na całym świecie ze względu na nieszablonową jakość. Do produkcji napojów kakaowych Becks używa wyłącznie najwyższej jakości kakao, cukru trzcinowego albo kokosowego, różnych przypraw i naturalnych aromatów. Ziarna kakowca w produktach Becks pochodzą wyłącznie z certyfikowanych gospodarstw naturalnych, które na dodatek uczestniczą w programie Fair Trade. Do uprawy kakaowców używa się wyłącznie ekologicznych nawozów. Skład: kakao* (50%), cukier trzcinowy*, ekstrakt waniliowy*, sól morska.* Z certyfikowanych gospodarstw organicznychWarunki przechowywania: przechowywać w suchym, ciemnym miejscu, w temperaturze pokojowej.