Kakao ze słodkim mlecznym karmelem... Doskonały smak przypominający dzieciństwo.Przygotowanie: do szklanki wsyp 20 g kakao i zalej 250 ml mleka o temperaturze 75℃. Nie zalecamy mieszania go z wodą. Wspaniałe komponuje się z mlekiem sojowym lub migdałowym.Becks cocoas, produkowane w Niemczech są znane i uznane na całym świecie ze względu na nieszablonową jakość. Do produkcji napojów kakaowych Becks używa wyłącznie najwyższej jakości kakao, cukru trzcinowego lub kokosowego, najróżniejszych przypraw i naturalnych aromatów. Ziarna kakowca w produktach Becks pochodzą wyłącznie z certyfikowanych gospodarstw organicznych, które dodatkowo uczestniczą w programie Fair Trade. Do uprawy kakaowców używa się wyłącznie naturalnych nawozów. Elementy: cukier trzcinowy*, kakao* (40%), karmel mleczny(5,8%) (cukier, odtłuszczone mleko w proszku), naturalny aromat karmelowy, sól morska.* Z certyfikowanych gospodarstw naturalnychWarunki przechowywania: przechowywać w suchym, ciemnym miejscu, w temperaturze pokojowej.