Urządzenie pochodzi z prezentacji w Salonie Sprzedaży. Na obudowie niepokaźne rysy.
Pojedyncza gofrownica elektryczna do profesjonalnej gastronomii cechuje się zwartą konstrukcją, trwałością, niezawodnością i bezpieczeństwem obsługi. Zagwarantuje możliwość jednoczesnego pieczenia 2 gofrów o znacznej kracie (3x5) - wzór Brussels. Smażenie gofrów odbywa się przy pomocy dwóch żeliwnych płyt grzewczych usytuowanych góra – dół. Płynna regulacja temperatury do 300ºC i równomierne rozprowadzanie ciepła w obu płytach daje gwarancję uzyskania gofrów o wspaniałym smaku i wyglądzie. Urządzenie wyposażone w termostat. Rynienka do zbierania nadmiaru ciasta upraszcza użytkowanie gofrownicy. Czas pieczenia gofrów - 2-3 minuty od momentu nagrzania urządzenia.
Uwaga:
Nie należy używać do czyszczenia ostrych narzędzi. Artykuł na zamówienie z dłuższym terminem realizacji.