Podwójna gofrownica elektryczna GED 10 do profesjonalnej gastronomii cechuje się zwartą konstrukcją, trwałością, bezusterkowością i bezpieczeństwem obsługi. Daje możliwość upieczenia jednocześnie 4 gofrów o niewiele znaczącej kratce. Smażenie gofrów odbywa się przy pomocy dwóch żeliwnych płyt cieplnych usytuowanych góra – dół. Płynna regulacja temperatury do 300ºC, a także równomierne rozprowadzanie ciepła w obu płytach daje gwarancję uzyskania gofrów o wyśmienitym smaku i wyglądzie. Urządzenie wyposażone w termostat. Dwie niezależnie sterowane strefy grzewcze dają możliwość wyłączenia jednej części w sytuacji zmniejszonego zapotrzebowania. Rynienka do zbierania nadmiaru ciasta usprawnia stosowanie gofrownicy.
Uwaga:
Nie należy używać do czyszczenia ostrych narzędzi. Produkt na zamówienie z dłuższym terminem realizacji.