• Producent: WSiP
  • Kategoria: Kuchnia, przepisy kulinarne
  • ISBN: 9788302133411
  • Oprawa: broszurowa
  • Autor: Anna Dul
  • Wydawnictwo: WSiP
  • Ilość stron: 168
  • Rok wydania: 2013

Zeszyt ćwiczeń do nauki języka niemieckiego zawodowego w gastronomii umożliwia efektywne opanowanie koniecznego w pracy słownictwa. Adekwatnie dostosowane ćwiczenia posiadają na celu zapewnienie efektywnej komunikacji zawodowej.

Zakres tematyczny zeszytu ćwiczeń: zawody i czynności w branży gastronomicznej, produkty spożywcze i dania, procesy technologiczne, akcesoria i urządzenia gastronomiczne, przygotowanie dań i karta dań, przepisy BHP, zatrudnienie w gastronomii (umowa o pracę, rozmowa kwalifikacyjna, kwestionariusz osobowy).

Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Kuchnia, przepisy kulinarne