Kuchnia elektryczna KROMET 700.KE-4/PE-1 łączy w sobie funkcjonalność kuchni z płytami grzejnymi, a także progresywnego piekarnika elektrycznego, co czyni ją doskonałym wyborem dla mistrzowskich kuchni. Starannie stworzona z najwyższej jakości stali i stali kwasoodpornej AISI 304, ta kuchnia gwarantuje solidność, niepodatność na korozję i łatwość w czyszczeniu.
Kluczowe atrybuty:
- Materiał: wysokogatunkowa stal nierdzewna, robocza płyta ze stali kwasoodpornej AISI 304 o grubości 1,5 mm.
- Płyty grzejne: Cztery szybkogrzejne płyty o średnicy 220 mm i mocy każdej 2,6 kW.
- Piekarnik elektryczny: Moc 3,5 kW, zakres temperatur od 50° do 250°C, wymiary komory 575x450x316 mm, kompatybilność z GN1/1.
- Ogólna moc: 13,9 kW przy napięciu znamionowym 400V 3N~.
zalety:
- Wielofunkcyjność: Możliwość gotowania na płytach oraz pieczenia w piekarniku równocześnie rozszerza sprawność i sprężystość używania.
- solidność i niezawodność: użycie stali nierdzewnej i kwasoodpornej zagwarantuje długofalowe wykorzystywanie nawet w intensywnych warunkach.
- Łatwość obsługi i czyszczenia: Płyty cieplne z możliwością zastosowania nakładek do przesuwania garnków nieskomplikowane do czyszczenia powierzchnie.
- klarowność cyklu pieczenia: Szklane drzwi piekarnika zezwalają na kontrolowanie cyklu bez konieczności otwierania piekarnika, co zagwarantuje utrzymanie stałej temperatury wewnątrz.
Model KROMET 700.KE-4/PE-1 jest nieprzeciętnym rozwiązaniem dla progresywnych kuchni gastronomicznych, które wymagają równocześnie wysokiej jakości gotowania, jak i pieczenia. Dzięki połączeniu płyt grzewczych i piekarnika elektrycznego, ten model zagwarantuje kompleksową funkcjonalność, która sprosta oczekiwaniom najbardziej wymagających profesjonalistów w branży gastronomicznej.
Zdjęcie poglądowe - piekarnik ma szybę.