Profesjonalna kuchnia elektryczna 4-płytowa SPT 60 ELS z piekarnikiem elektrycznym z linii 600 wytworzona ze stali nierdzewnej.
Kuchnia ma 4 płyty grzejne o mocy 2 kW każda oraz piekarnik elektryczny z termoobiegiem o mocy 3,13 kW. Średnica płyty grzejnej 18,5 cm. Piekarnik elektryczny mieści jednorazowo 4 pojemniki GN 1/1 o głębokości 65 mm.
Płyty grzewcze tworzono z materiałów zapewniających korzystne przewodzenie ciepła, co zapewnia równomierne nagrzewanie się garnków. Płytki mają wysoką ochronę przed przegrzaniem się. Wykonanie kuchni zapewnia utrzymanie czystości na najwyższym poziomie.
śladowe rozmiary urządzenia przy obszernej mocy sprawiają,spełni oczekiwania w każdych warunkach - także w pomieszczeniach, gdzie jest niedużo miejsca.
Toczone nóżki z wytrzymałego tworzywa zapewniają właściwe wypoziomowanie urządzenia.
W wyposażeniu brak pojemników GN.
W celu zapewnienia długotrwałej eksploatacji kuchni należy przestrzegać kilku wskazówek: - nigdy nie nagrzewać pustej płyty bez postawionego na niej naczynia - unikać zachlapania rozgrzanej płyty zimną wodą (pod wpływem szoku termicznego gorąca płyta może ulec pęknięciu) - unikać umieszczania na znacznych płytach garnków o mniejszej średnicy. Montaż urządzenia musi być produkowany poprzez autoryzowany lub certyfikowany serwis RM Gastro pod rygorem utraty gwarancji.
artykuł na zamówienie
Uwaga:
Montaż urządzenia musi być wytworzony przez autoryzowany albo certyfikowany serwis RM Gastro pod rygorem utraty gwarancji. Możliwość wydłużenia gwarancji do 24 miesięcy po zarejestrowaniu urządzenia i dokonaniu płatnego przeglądu urządzenia.