fachowy piec do pizzy E-4. Piec dedykowany do pieczenia pizzy o średnicy 35 cm. Jednorazowy wsad – 4 blachy z pizzą. Front pieca tworzony ze stali nierdzewnej - boki malowane proszkowo. Piec ma wbudowane 2 niezależnie sterowane grzałki z regulacją temperatury do 450ºC. Komora pieca jest nagrzewana dzięki wentylowanym płytom szamotowym. Piec posiada oświetlenie komory oraz wbudowany termometr.
Piec charakteryzuje się dużą wytrzymałością i wytrzymałością na wysoką temperaturę.
Montaż urządzenia musi być wytwarzany poprzez autoryzowany lub certyfikowany serwis RM Gastro pod rygorem utraty gwarancji.
Uwaga:
Montaż urządzenia musi być wykonany poprzez autoryzowany albo certyfikowany serwis RM Gastro pod rygorem utraty gwarancji. Możliwość wydłużenia gwarancji do 24 miesięcy po zarejestrowaniu urządzenia i dokonaniu płatnego przeglądu urządzenia. Towar na zamówienie