fachowy piec do pizzy E-6L. Piec przeznaczony do pieczenia pizzy o średnicy 35 cm. Jednorazowy wsad – 6 blach z pizzą. Front pieca wyprodukowany ze stali nierdzewnej - boki malowane proszkowo. Piec ma zastosowane 2 niezależnie sterowane grzałki z regulacją temperatury do 450ºC. Komora pieca jest nagrzewana dzięki wentylowanym płytom szamotowym. Piec posiada oświetlenie komory oraz wbudowany termometr.
Piec znamionuje się dużą wytrzymałością i wytrzymałością na wysoką temperaturę.
Uwaga:
Montaż urządzenia musi być wyprodukowany poprzez autoryzowany lub certyfikowany serwis RM Gastro pod rygorem utraty gwarancji. Możliwość wydłużenia gwarancji do 24 miesięcy po zarejestrowaniu urządzenia, a także dokonaniu płatnego przeglądu urządzenia. Produkt na zamówienie. Czas realizacji ustalany przy składaniu zamówienia.