fachowy piec do pizzy 2-poziomowy E-12. Piec dedykowany do pieczenia pizzy o średnicy 35 cm. Jednorazowy wsad – 12 blach z pizzą (po 6 do każdej komory). Front pieca produkowany ze stali nierdzewnej - boki malowane proszkowo. Piec znamionuje się podwyższoną wytrzymałością na obciążenie czasowe i temperaturę.
Każda komora pieca ma niezależnie sterowane grzałki górne i dolne z regulacją temperatury do 450ºC. Niezależna regulacja temperatury poszczególnych grzałek zagwarantuje równomierne pieczenie pizzy z każdej strony. Komora pieca jest nagrzewana dzięki wentylowanym płytom szamotowym. Piec posiada oświetlenie komory oraz wbudowane termometry dla każdej komory.
Uwaga:
Montaż urządzenia musi być tworzony przez autoryzowany lub certyfikowany serwis RM Gastro pod rygorem utraty gwarancji. Możliwość wydłużenia gwarancji do 24 miesięcy po zarejestrowaniu urządzenia oraz dokonaniu płatnego przeglądu urządzenia. Towar na zamówienie.