• Producent: Redfox
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne
fachowy piec do pizzy 2-poziomowy E-12 L. Piec dedykowany do pieczenia pizzy o średnicy 35 cm. Jednorazowy wsad – 12 blach z pizzą (po 6 do każdej komory). Front pieca wytwarzany ze stali rdzoodpornej - boki malowane proszkowo. Piec cechuje się podwyższoną wytrzymałością na obciążenie czasowe i temperaturę.
Każda komora pieca posiada niezależnie sterowane grzałki górne i dolne z regulacją temperatury do 450ºC. Niezależna regulacja temperatury poszczególnych grzałek zagwarantuje równomierne pieczenie pizzy z każdej strony. Komora pieca jest nagrzewana dzięki wentylowanym płytom szamotowym. Piec ma oświetlenie komory oraz wbudowane termometry dla każdej komory.


Uwaga:

Montaż urządzenia musi być wytworzony poprzez autoryzowany lub certyfikowany serwis RM Gastro pod rygorem utraty gwarancji. Możliwość wydłużenia gwarancji do 24 miesięcy po zarejestrowaniu urządzenia, a także dokonaniu płatnego przeglądu urządzenia.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne