• Producent: Redfox
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne
profesjonalny piec do pizzy 2-poziomowy E-18. Piec dedykowany do pieczenia pizzy o średnicy 35 cm. Jednorazowy wsad – 18 blach z pizzą (po 9 do każdej komory). Front pieca wytwarzany ze stali nierdzewnej - boki malowane proszkowo. Piec cechuje się podwyższoną wytrzymałością na obciążenie czasowe i temperaturę.
Każda komora pieca posiada niezależnie sterowane grzałki górne i dolne z regulacją temperatury do 450ºC. Niezależna regulacja temperatury poszczególnych grzałek zagwarantuje równomierne pieczenie pizzy z każdej strony. Komora pieca jest nagrzewana dzięki wentylowanym płytom szamotowym. Piec posiada oświetlenie komory i zaimplementowane termometry dla każdej komory.




Uwaga:

Montaż urządzenia musi być stworzony poprzez autoryzowany albo certyfikowany serwis RM Gastro pod rygorem utraty gwarancji. Możliwość wydłużenia gwarancji do 24 miesięcy po zarejestrowaniu urządzenia i dokonaniu płatnego przeglądu urządzenia.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne