750,00 PLN
Zobacz w sklepie
Ocena sklepu:
Podstawa pochodzi z ekspozycji- ma zarysowania oraz inne ślady magazynowe.
Podstawa do pieca do pizzy E-Start Line o kodzie 781312.
Uwaga:
Podstawa pochodzi z ekspozycji- ma zarysowania, a także inne ślady magazynowe.
Podstawa pochodzi z ekspozycji- ma zarysowania i inne ślady magazynowe. Podstawa do pieca do pizzy E-Start Line o kodzie 781312. Uwaga: Podstawa pochodzi z ekspozycji- posiada zarysowania, a także...
Palnik gazowy do creme brulee 1300°C urządzenie nie jest asygnowane do pracy ciągłej, temperatura płomienia ~1300°C, regulowany płomień palnika, blokada bezpieczeństwa (przed...
Podstawa z ekspozycji- niewiele znaczące rysy. Podstawa otwarta do pieców konwekcyjno-parowych Chef Top UNOX GN 1/1. Wytworzona ze stali rdzoodpornej. Uwaga: Podstawa z ekspozycji- nieduże rysy.
Palnik gazowy do creme brulee MAX 1300°C czas pracy przy maksymalnym załadunku gazem do 90 min. Temperatura płomienia ~1300°C, dostosowywany płomień palnika, blokada bezpieczeństwa (przed...
Łopata do pizzy z aluminium 300x300x(h)1000 mm, kwadratowa z drewnianą rączką tworzona z aluminium, drewniana rączka, długość powierzchni roboczej 260 mm, szerokość powierzchni roboczej 300...
Łopata do pizzy z aluminium 300x300x(h)500 mm, kwadratowa z drewnianą rączką wyprodukowana z aluminium, drewniana rączka, długość powierzchni roboczej 260 mm, szerokość powierzchni roboczej...
Kloc masarski z polietylenu na podstawie ze stali nierdzewnej 500x400x(h)860 mm płyta kloca wytworzona z polietylenu, wymiary płyty kloca (WxDxH): 500x400x50 mm, podstawa ze stali nierdzewnej,...
Ręczna nadziewarka do kiełbas 7 L, pionowa z 4 lejkami 16, 22, 32 i 38 mm doskonałej jakości urządzenia, asygnowane do użycia przy niemasowej produkcji gastronomicznej jak i do amatorskiej...
Ręczna nadziewarka do kiełbas 5 L, pionowa z 4 lejkami 16, 22, 32 i 38 mm nadzwyczajnej jakości urządzenia, dedykowane do użycia przy niemasowej produkcji gastronomicznej jak i do amatorskiej...
Nadstawa chłodnicza do przechowywania składników 10x 1/4 GN od 2 do 8 °C elektroniczny sterownik z wyświetlaczem temperatury, urządzenie bez pojemników GN, układ pojemników 10 x GN 1/4 (h...
Palnik gazowy Ø45x(H)165mmWykonany z tworzywa nienaturalnego i stali rdzoodpornej. Do wypełnienia komercyjnym lżejszym gazem. Regulacja płomienia do ok 1300 °C. Czas palenia co najmniej 60...
Palnik gazowy do CREME BRULEE z linii Concept Line producenta Hendi. Płomień wytwarzany w równym stopniu pod dowolnym katem, ergonomiczny uchwyt. Instalacja palnika jest nieskomplikowana i...
Palnik gazowy do creme brulee 1300°C urządzenie nie jest dedykowane do pracy ciągłej, temperatura płomienia ~1300°C, dostosowywany płomień palnika, blokada bezpieczeństwa (przed...
Kotleciarka elektryczna 0.37 kW 230 V wyśmienita do restauracji, sklepów mięsnych, barów rodzaju kebab itp. Asygnowana do zmiękczania oraz przygotowania mięsa na kotlety, bitki, filety, steki,...
Palnik gazowy do Creme Brulee, o wym. 115x155 mmPalnik gazowy do CREME BRULÉE marki Hendi, idealnie sprawdza się w fachowej gastronomii i w domowej kuchni. Nietrudny i komfortowy w obsłudze....
Palnik gazowyPalnik nadzwyczajny miedzy innymi do karmelizowania crème brûlée czy opalania papryki. Konieczny w każdej mistrzowskiej kuchni. Palnik niezwykle obszerny i konkretny płomień, który...
Kotleciarka (Steker)wysokowydajne urządzenie do zmiękczania i nacinania masy włóknistej mięsa, zaopatrzona w zespół specjalnie ukształtowanych nożyków ze stali rdzoodpornej gwarantujących staranne...
Palnik gazowy do Creme Brulee, o wym. 145x190 mmPalnik gazowy do CREME BRULÉE marki Hendi, genialnie sprawdza się w fachowej gastronomii oraz w domowej kuchni. Nieskomplikowany i wygodny w...
Palnik kuchenny do karmelizowania/przypiekania o średnicy 30 mm--//--CharakterystykaKolor Czarny, Srebro MateriałyMateriał Tworzywo nienaturalne, Stal nierdzewna rozmiaryDługość (mm) 30 Szerokość...