1579,00 PLN
Zobacz w sklepie
Ocena sklepu:
Podstawa otwarta do pieców konwekcyjno-parowych.
Podstawa z ekspozycji minimalne rysy i ślady magazynowania.
wymiary podstawy 81x66x73 cm
Uwaga:
1 sztuka przystępna od ręki
Szatkownica do warzyw ProfiChef z kompletem 3 tarcz przeznaczona jest do wszystkich obiektów gastronomicznych, w których wymagana jest prędkość i wysoka precyzja obróbki warzyw, a także owoców....
komplet tarcz do kostki do szatkownicy ProfiChef. Pakiet tarcz dedykowany do wycinania kostek o rozmiarach 16x16 mm lub 20x20mm zarówno z warzyw jak i owoców. Uzyskanie dwóch wymiarów kostki realne...
pakiet tarcz do kostki do szatkownicy ProfiChef. Komplet tarcz dedykowany do wycinania kostek o wymiarach 8x8 mm albo 10x10mm zarówno z warzyw jak i owoców. Uzyskanie dwóch rozmiarów kostki realne...
Tabletki solne do zmiękczaczy, uzdatniaczy wody. Opakowanie 25 kg. Tabletki solne są asygnowane do procesów uzdatniania wody, regeneracji wymienników jonitowych, regeneracji zmiękczaczy wody i...
Tabletki solne do zmiękczaczy, uzdatniaczy wody. Opakowanie 10 kg. Tabletki solne są przeznaczone do procesów uzdatniania wody, regeneracji wymienników jonitowych, regeneracji zmiękczaczy wody i...
automatyczna stacja zmiękczania wody ProfiChef PC00201 może być wykorzystywana wszędzie tam, gdzie wymagany przepływ wody nie przekracza 75l/min., a jej temperatura jest niższa od 30°C....
Podstawa otwarta do pieców konwekcyjno-parowych Profichef PCA1, PCD1 i PCO. Wyprodukowana ze stali nierdzewnej. Uwaga: Towar na zamówienie
Podstawa otwarta do pieców konwekcyjno-parowych Profichef oraz innych producentów. Wytworzona ze stali rdzoodpornej. Podstawa znikome rysy wynikające z magazynowania na rogach na górze i małe na...
Półautomatyczna stacja zmiękczania wody ProfiChef PC00200 może być stosowana wszędzie tam, gdzie wymagany przepływ wody nie przekracza 35l/min., a jej temperatura jest niższa od 30°C. Wykorzystanie...
Podstawa otwarta do pieców konwekcyjno-parowych. Podstawa z ekspozycji nieznaczne rysy i ślady magazynowania. Rozmiary podstawy 80x65x74 Uwaga: 1 sztuka przystępna od ręki
Palnik gazowy do CREME BRULEE z linii Concept Line producenta Hendi. Płomień wytwarzany w równym stopniu pod dowolnym katem, ergonomiczny uchwyt. Instalacja palnika jest nieskomplikowana i...
Palnik do creme brulee z podstawą. Do szerokiego wykorzystania w cukiernictwie i gastronomii: do przypiekania mięs, topienia serów, karmelizowania sosów i kremów itp. Palnik jest łatwy i bezpieczny...
Palnik do CREME BRULEE marki Hendi. Przyrząd nadzwyczajnie sprawdza się w warunkach domowych ale i w mistrzowskiej gastronomii. Palnik jest przystępny i bezpieczny w użyciu. Nadaje się do...
Ręczna szatkownica marki Forgast to niezastąpione narzędzie w każdej kuchni, zarówno mistrzowskiej, jak i domowej. Wyekwipowana w 5 wymiennych ostrzy, pozwala na precyzyjne i fantazyjne krojenie...
Palnik gazowy do CREME BRULEE z linii Concept Line firmy Hendi. Płomień wytwarzany w równym stopniu pod dowolnym katem, praktyczny uchwyt. Instalacja palnika jest prosta i bezpieczna na wkład z...
Łopata do pizzy perforowana wytworzona z aluminium anodowanego. Odporna na ścieranie. Higieniczna, w pełni dostosowana do systemu HACCP, prosta w utrzymaniu czystości. Łopata lekka (waga 1,45 kg),...
Wkłady z gazem do palnika do Creme Brulee. Wkłady wypełnione butanem. W komplecie zróżnicowane końcówki. Uwaga: Opakowanie posiada 4 sztuki. Cena przekazana za komplet.
Wkład z gazem do palnika szefa kuchni. Przeznaczony do palnika szefa kuchni o kodach: 198216 i 198247. Nie stosować do napełniania zapalarek gazowych itp. Uwaga: wartość dotyczy 1 opakowania,...
Łopata do pizzy aluminiowa. Długość uchwytu 92 cm - kompletna długość 132 cm. Aluminiowa szufla o rozmiarach 35,5x40 cm.
Taboret gazowy GLTA.58.0/9 wykonany ze stali rdzoodpornej. Asygnowany do profesjonalnej gastronomii. Budowa taboretu i duża średnica płyty umożliwia gotowanie na nim dużych ilości potraw w...