380,07 PLN
Zobacz w sklepie
Ocena sklepu:
Wałek zapasowy do kotleciarki ręcznej YG-03300 o długości 19,2 cm. produkowany ze stali nierdzewnej. Zintegrowana przekładnia z tworzywa nienaturalnego.
Nadstawka chłodnicza do sushi 5x1/2 GN producenta YATO to potrzebny element wyposażenia każdego fachowego lokalu gastronomicznego, w którym podawane są świeże potrawy sushi. Zaprojektowana z myślą...
Profesjonalna szatkownica do warzyw firmy YATO z kompletem 5 tarcz w wyposażeniu. Pokrywa stworzona jest z wysokiej jakości stopu aluminium i magnezu z anodyzowaną powierzchnią. Dzięki temu...
Nadziewarka do kiełbas pionowa marki Yato o obszerności 7 l. Perfekcyjna do przyrządzania własnych wyrobów w domu bądź lokalu gastronomicznym. Obudowa wyprodukowana z wysokiej jakości stali...
Nadziewarka do kiełbas pionowa firmy YATO z kolekcji GRL to konieczne narzędzie dla miłośników własnych wyrobów wędliniarskich, niezależnie od tego, czy są to doświadczeni specjaliści czy amatorzy...
Nadziewarka do kiełbas YATO o objętości 5L i zdolności produkcyjnej 39,1 kg/h to perfekcyjne urządzenie zarówno dla profesjonalistów, jak i amatorów przyrządzania wędlin. Jest nad wyraz sugerowana...
Głowica do mielenia mięsa marki YATO. Pasuje do kotleciarki YG-03300. Wytworzona ze stali rdzoodpornej, dzięki temu jest nieskomplikowana w utrzymaniu czystości.
Nadstawa chłodnicza o obszerności 8x1/4 GN z szybą prostą ze szkła hartowanego wytworzona ze stali rdzoodpornej. Pokrywa wewnętrzna i zewnętrzna ze stali nierdzewnej ss202. Chłodzenie statyczne z...
Nadstawa chłodnicza o obszerności 6x1/4 GN z szybą prostą ze szkła hartowanego wytwarzana ze stali rdzoodpornej. Pokrywa wewnętrzna i zewnętrzna ze stali nierdzewnej ss202. Chłodzenie statyczne z...
Nadstawa chłodnicza o obszerności 7x1/4 GN z szybą prostą ze szkła hartowanego wyprodukowana ze stali rdzoodpornej. Obudowa wewnętrzna i zewnętrzna ze stali rdzoodpornej ss202. Chłodzenie statyczne...
Nadstawa chłodnicza o objętości 9x1/3 GN z szybą prostą ze szkła hartowanego wytworzona ze stali rdzoodpornej. Obudowa wewnętrzna i zewnętrzna ze stali rdzoodpornej ss 202. Chłodzenie statyczne z...
Palnik gazowy do CREME BRULEE z linii Concept Line producenta Hendi. Płomień wytwarzany w równym stopniu pod dowolnym katem, ergonomiczny uchwyt. Instalacja palnika jest nieskomplikowana i...
Palnik do creme brulee z podstawą. Do szerokiego wykorzystania w cukiernictwie i gastronomii: do przypiekania mięs, topienia serów, karmelizowania sosów i kremów itp. Palnik jest łatwy i bezpieczny...
Palnik do CREME BRULEE marki Hendi. Przyrząd nadzwyczajnie sprawdza się w warunkach domowych ale i w mistrzowskiej gastronomii. Palnik jest przystępny i bezpieczny w użyciu. Nadaje się do...
Ręczna szatkownica marki Forgast to niezastąpione narzędzie w każdej kuchni, zarówno mistrzowskiej, jak i domowej. Wyekwipowana w 5 wymiennych ostrzy, pozwala na precyzyjne i fantazyjne krojenie...
Palnik gazowy do CREME BRULEE z linii Concept Line firmy Hendi. Płomień wytwarzany w równym stopniu pod dowolnym katem, praktyczny uchwyt. Instalacja palnika jest prosta i bezpieczna na wkład z...
Łopata do pizzy perforowana wytworzona z aluminium anodowanego. Odporna na ścieranie. Higieniczna, w pełni dostosowana do systemu HACCP, prosta w utrzymaniu czystości. Łopata lekka (waga 1,45 kg),...
Wkłady z gazem do palnika do Creme Brulee. Wkłady wypełnione butanem. W komplecie zróżnicowane końcówki. Uwaga: Opakowanie posiada 4 sztuki. Cena przekazana za komplet.
Wkład z gazem do palnika szefa kuchni. Przeznaczony do palnika szefa kuchni o kodach: 198216 i 198247. Nie stosować do napełniania zapalarek gazowych itp. Uwaga: wartość dotyczy 1 opakowania,...
Łopata do pizzy aluminiowa. Długość uchwytu 92 cm - kompletna długość 132 cm. Aluminiowa szufla o rozmiarach 35,5x40 cm.
Taboret gazowy GLTA.58.0/9 wykonany ze stali rdzoodpornej. Asygnowany do profesjonalnej gastronomii. Budowa taboretu i duża średnica płyty umożliwia gotowanie na nim dużych ilości potraw w...