Mikser spiralny ze stałą dzieżą, 85L, 3,3 kW, 2 prędkości Dwie prędkości (spiralna: 1. Szybkość 100 obr./min i 2. Szybkość 200 obr./min) & (Komora: 1. Szybkość 10 obr./min i 2. Szybkość 20 obr./min) z możliwością programowania samoczynnego albo ręcznego z timerem lub pracą ciągłą. - Średnica spirali: 24 mm. - Średnica zbiornika: 550 mm, wysokość: 370 mm (85 L) = 60 kg ciasta (40 kg mąki). - Cyfrowy panel sterowania do obsługi ręcznej albo samoczynnej. - konstrukcja tworzona ze stali malowanej. - Zbiornik obrotowy (niewyjmowany) wytwarzany ze stali rdzoodpornej AISI 304. - Spirala ze stali nierdzewnej o wysokiej twardości z możliwością regulacji wysokości (wymaga interwencji wyspecjalizowanego technika), redlica rozdzielająca i śruby stworzone ze stali nierdzewnej AISI 304. - Złącze spiralne ze stali rdzoodpornej, wodoodporne i nad wyraz wytrzymałe. - Ruszt ze stali nierdzewnej z mikrowyłącznikiem bezpieczeństwa. - Przekładnia za pomocą motoreduktora w kąpieli olejowej, bardzo wytrzymała (przewymiarowana), bezawaryjna, skuteczna, asygnowana do intensywnej eksploatacji. - Sterowanie niskonapięciowe 24 V (IP55). - W standardzie wyposażony w koła, z czego 2 są wyekwipowane w hamulce. - Urządzenia wytwarzane są zgodnie z obowiązującymi normami CE. Zaleta: automatyczne ugniatarki Diamond pozwalają na nie tylko wybór prędkości, ale także zaprogramowanie czasu ugniatania dla każdej prędkości, bez konieczności Twojej interwencji! Specjalnie zaprojektowane dla pizzerii o obfitej produkcji, można je przypasować do każdego rodzaju mieszanki. Szczególnie intuicyjne i łatwe w obsłudze cyfrowe sterowanie. Standardowo wyekwipowany w 2 stałe nylonowe koła z tyłu i 2 regulowane cylindry z przodu. --//--CharakterystykaKolor Biały Zasilanie Elektryczne Moc elektryczna (kW) 3,3 Napięcie 230V Częstotliwość 50Hz rozmiary misy Ø550x(h)370 mm pojemnościPojemność (L) 85 MateriałyMateriał Stal nierdzewna Gatunek stali rdzoodpornej AISI 304 wymiaryGłębokość (mm) 575 Szerokość (mm) 1020 Wysokość (mm) 1010