Zakres temperatur: 0°C do 120°C Wskazuje wspaniałą temperaturę dla zróżnicowanych mięs Termometr kuchenny stalowy Termometr kuchenny HOMLA ARNO do kontroli temperatury w trakcie pieczenia różnorodnego typu mięs. Na termometrze umieszczono specjalną podziałkę, która wskazuje idealną temperaturę pieczenia wołowiny, cielęciny, jagnięciny, wieprzowiny i drobiu. Zakres temperatur dla termometru wynosi od 0°C do 120°C. Z jego pomocą przygotujesz pyszne, soczyste i stosownie dopieczone dania. Przeznaczenie Termometr ARNO przyda się podczas przygotowywania mięsnych pieczeni na obiad lub kolację. Dzięki niemu z łatwością sprawdzisz temperaturę potrawy bez krojenia jej na pół, co mogłoby pozbawić mięso soczystości. Materiał Termometr wytworzono ze stali rdzoodpornej, tarczę z zakresem temperatur broni szkło.