Wałkownica do ciasta z jednym wałkiem do 380 mm, 0,23 kW ze wsadem liniowymOpis: urządzenie asygnowane do formowania ciasta ciężkiego na pizze, tortille itp. Wałek do ugniatania ciasta i lej wrzutowy ciasta z tworzywa nienaturalnego, duże ułatwienie i przyspieszenie pracy przy formowaniu ciasta, korpus w pełni wytwarzany ze stali nierdzewnej, wałki wyprodukowane z materiału, który nie przywiera do ciasta, cicha praca bez wibracji, w trakcie wałkowania temperatura ciasta nie zmienia się, niskie zużycie energii, nietrudne wykorzystywanie i czyszczenie, regulacja grubości ciasta w zakresie 0-4 mm.
niskie zużycie energii, atrybuty techniczne: rozmiary zewnętrzne: 520x390x370, liczba wałków: 1, kształt ciasta: prostokątny, maksymalna waga ciasta [g]: 700, średnica ciasta [mm]:380, moc [kW]:0,23, zasilanie [V]: 230, waga [kg]:23, Dlaczego warto wybrać wałkownicę do ciasta Resto Quality SNG40?: najkorzystniejszy stosunek jakości do ceny, wyraźnie przyspiesza pracę związaną z rozwałkowaniem ciasta, prosta regulacja grubości ciasta, wałki mają micro wypustki, dzięki którym można rozwałkowywać nawet ciasto marcepanowe, osłony są wyposażone w specjalne nakrętki upraszczające demontaż osłon w celu konserwacji, 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski--//--CharakterystykaIlość ciasta na partię 0,1 - 0,3 kg Grubość ciasta 0-4 mm MateriałyMateriał Stal nierdzewna pojemnośćPojemność 0,7 kg Zasilanie i mocZasilanie Elektryczne Napięcie 230V Moc elektryczna (kW) 0,23 rozmiarySzerokość (mm) 520 Głębokość (mm) 390 Wysokość (mm) 370 Średnica pizzy do 380 mm