Wyparzacz elektryczny do naczyń wytworzony ze stali nierdzewnej asygnowany do wyparzania umytych naczyń stołowych i sztućców. Wyparzacz gastronomiczny może służyć jako zastępstwo zmywarki w zakładach zbiorowego żywienia, choć naczynia wkładane do wyparzacza muszą być wcześniej umyte - wyparzacz gwarantuje im tylko ostateczną dezynfekcję. Cykl wyparzania trwa około 6-7 minut.
Maksymalny załadunek komory to 18 talerzy lub 4 kg sztućców.
Wyparzacz do naczyń EWE-1 ma przyłącze i odprowadzenie wody dzięki czemu, po przyłączeniu do istniejącej instalacji wodno-kanalizacyjnej dostępnej w zmywalni, obsługa wyparzarki odbywa się bezpiecznie i komfortowo.
W wyposażeniu wyparzacza znajdują się:
- kosz na talerze (18 sztuk)
- kosz na sztućce
- uchwyty do wyjmowania koszy
Uwaga:
Towar na zamówienie