Kloc masarski wyprodukowany z drewna bukowego o rozmiarach 300x300x200 mm. Podstawa sprzedawana oddzielnie. Uwaga: towar na zamówienie.
konwencjonalny kloc masarski klejony z drewna bukowego. Grubość płyty roboczej to 20cm. Uwaga: artykuł na zamówienie
Uzdatniacz wody z dwoma kranami o obszerności 16 l przeznaczony do ekspresów, zmywarek i pieców konwekcyjno-parowych. Zamontowany przy tych urządzeniach uniemożliwia powstawaniu wapnia i kamienia,...
komplet tarcz do kostki 10x10x10 mm do rozdrabniarki MKJ2-250.1 i MKJ2-250.2. W swojej ofercie oprócz tarcz do szatkownic MKJ2-250 posiadamy pełny asortyment urządzeń gastronomicznych, a także...
Hak rzeźniczy tworzony ze stali rdzoodpornej o zaostrzonej końcówce. Grubość 5 mm. Uwaga: towar na zamówienie. Czas kryteria ustalany przy składaniu zamówienia. Na zdjęciu ukazujemy różnorodne...
Termos próżniowy, dwuścienny o obszerności 0,9 l producenta BRAVILOR BONAMAT. Tworzony ze stali rdzoodpornej. Posiada obrotową pokrywkę i przycisk do podania napoju. Średnica wynosi 15 cm, wysokość...
Bemar wolnostojący BWN.4GN o pojemności 4xGN1/1 producenta LOZAMET z niezależnym sterowaniem komór tworzony ze stali nierdzewnej asygnowany do utrzymywania adekwatnej temperatury gorących potraw...
Ruszt chromowany UNOX w rozmiarze 34,2x24,2 cm o wysokości 85 mm. Ruszt dedykowany do pieców konwekcyjnych UNOX. Uwaga: produkt na zamówienie. Czas kryteria ustalany przy składaniu zamówienia.
Podgrzewacz indukcyjny GN 2/3 z linii PRIME marki VERLO to wyszukane i funkcjonalne rozwiązanie wykonane z myślą o profesjonalnej gastronomii. Stworzony z wysokopolerowanej stali nierdzewnej 18/10,...
klasyczny kloc masarski klejony z drewna bukowego. Grubość płyty roboczej 20 cm. Uwaga: produkt na zamówienie
Elektryczna maszynka do rozbijania mięsa, potocznie zwana kotleciarką jest asygnowana do przygotowywania mięsa na kotlety, bitki, steki itp. Zastępuje tradycyjne rozbijanie mięsa tłuczkiem. Zespół...
tradycyjny kloc masarski klejony z drewna bukowego. Grubość płyty roboczej to 20cm. Uwaga: towar na zamówienie
Bemar elektryczny KROMET 700.BE-1.S.D to konkretne i ergonomiczne urządzenie, idealne dla fachowych kuchni. Stworzony z wysokojakościowej stali nierdzewnej, zagwarantuje trwałość, odporność na...
Matryca do makaronu Linguine producenta FIMAR. Asygnowany do produkcji tradycyjnego włoskiego długiego makaronu linguine. Wyprodukowana ze stopu brązu i mosiądzu. Średnica formy wynosi 57 mm....
Miska GIGOGNE firmy Duralex to wytrzymałe i poręczne naczynie, wykonane ze szkła hartowanego, które znamionuje się wyjątkową odpornością na uderzenia i szok cieplny. Genialnie nadaje się...
Miska GIGOGNE firmy Duralex to wytrzymałe i poręczne naczynie, wytwarzane ze szkła hartowanego, które cechuje się nieszablonową odpornością na uderzenia i szok termiczny. Znakomicie nadaje się...
Końcówka cukiernicza płaska tworzona ze stali rdzoodpornej. Znakomita do dekorowania kremem, bitą śmietaną, ozdabiania eklerów. Wytrzymała na wysokie temperatury, nie odkształca się. Jest...
Pistolet do sosów i kremów o objętości 1.5 l. Wytworzony ze stali nierdzewnej 18/10. Asygnowany do natryskiwania produktów rodzaju: masło, olej, wosk, galaretki, dżemy, czekolada i emulsje. W...
Maszynka do rozbijania mięsa - kotleciarka VKMCE. Polecana do restauracji, sklepów mięsnych, stołówek. Dedykowana jest do nacinania i zmiękczania mięsa wołowego i wieprzowego na kotlety, bitki,...
Blender barowy HBH 455 TANGO producenta Hamilton Beach z silnikiem o mocy 2,4 KM zapewni szybką i wydają pracę. Asygnowany do profesjonalnych barów i restauracji. Blender posiada system...
Łyżeczka barmańska firmy Forgast o długości 28 cm. Zakończona kulką. Łyżeczka stworzona ze stali rdzoodpornej.
Skrobka do ciasta półokrągła firmy Forgast. Tworzona z tworzywa. Praktyczna i komfortowa. Doskonała do wygarniania masy z naczyń. Rozmiary 13x10 cm.
Skrobka do ciasta prosta o lekko trapezowym profilu marki Forgast. Produkowana z tworzywa. Poręczna i wygodna. Doskonała do wygarniania masy z naczyń. W rogu dziurka na zawieszkę. Rozmiary...