• Producent: Ma-Ga
  • Kategoria: Maszynki do mielenia gastronomiczne
Elektryczna maszynka do rozbijania mięsa, potocznie zwana kotleciarką jest asygnowana do przygotowywania mięsa na kotlety, bitki, steki itp. Zastępuje tradycyjne rozbijanie mięsa tłuczkiem.
Zespół specjalnie ukształtowanych nożyków ze stali rdzoodpornej zagwarantuje skrupulatne nacinanie mięsa. Spiralny układ ostrzy na wałkach obrotowych umożliwia uzyskanie maksymalnego efektu rozciągania mięsa. Cicha przekładnia olejowa napędu. Higieniczna i oporna obudowa wytwarzana ze stali rdzoodpornej.
Urządzenie jest naprawdę przystępne w obsłudze i czyszczeniu. Komplet nacinający po demontażu najlepiej umyć w zmywarce lub wyczyścić twardą szczotką.
Ze względu na dużą sprawność kotleciarkę poleca się dla domów weselnych, stołówek zakładowych i wszystkich placówek, gdzie jednorazowo przygotowuje się większe ilości kotletów czy steków. Koszt zakupu kotleciarki momentalnie się zwraca dzięki oszczędnościom czasu pracowników i energii elektrycznej czy gazowej dedykowanej na krótszą obróbkę termiczną potraw.
W swej ofercie kotleciarek do mięsa posiadamy pełny asortyment maszyn gastronomicznych i akcesoriów producenta MaGa. W dodatku świadczymy profesjonalny serwis Ma-Ga (oraz części zamienne) na terenie całego kraju a także montaż maszyn i sprzętu asygnowanego do gastronomii wszystkich dostępnych na naszym rynku marek. Zachęcamy do zapoznania się z pełną ofertą urządzeń gastronomicznych producenta Ma-Ga.

Uwaga:

artykuł na zamówienie.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Maszynki do mielenia gastronomiczne