Maszynka do mielenia mięsa (wilk) WM12 do fachowej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa minimalistycznego bądź gotowanego. Pasuje do wykorzystywania w znacznych sklepach, supermarketach, cateringu, zakładach zbiorowego żywienia oraz przetwórstwa mięsnego. Orientacyjna wydajność 150 kg/godz.
Stalowa przekładnia zębata wypełniona smarem półpłynnym daje dużą żywotność przekładni oraz redukuje hałas. Nóż samoostrzący. Pokrywa urządzenia wykonana ze stali rdzoodpornej o regularnych kształtach, co usprawnia to zachowanie czystości. Części tnące - sito, nóż, ślimak - ze stali nierdzewnej. Możliwość demontażu obudowy ślimaka wraz z zestawem tnącym powoduje, że to urządzenie nieskomplikowane w utrzymaniu czystości.
Wilk może być dostarczony z sitkiem o śr. Oczek 4,5 mm, 6 mm lub 8 mm. Wyboru należy dokonać przy zamówieniu.
Wilk przypasowany do współpracy z modułami kotleciarek Ma-Ga.
W swojej ofercie oprócz noży do krajalnic posiadamy pełny asortyment sprzętów gastronomicznych i akcesoriów producenta MaGa. Na dodatek świadczymy profesjonalny
serwis Ma-Ga (oraz części zamienne) na terenie całego kraju a także montaż sprzętów i sprzętu przeznaczonego do gastronomii wszystkich przystępnych na naszym rynku marek. Namawiamy do zapoznania się z całkowitą ofertą urządzeń gastronomicznych marki Ma-Ga.