Maszynka do mielenia mięsa (wilk) TE-22D do profesjonalnej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa minimalistycznego bądź gotowanego. Orientacyjna efektywność 300 k/godz.
Korpus mielący, ślimak, nóż oraz sitko są stworzone ze stali nierdzewnej z kolei pokrywa urządzenia jest tworzona z polerowanego aluminium. Dla bezpieczeństwa użytkownika do wilka załączony jest kołek dociskowy wytwarzany z tworzywa. W wyposażeniu sitko o średnicy oczek 6 mm.
Wilk TE-22D to urządzenie niezwykle skuteczne dzięki zastosowanemu systemowi unger. W skład systemu unger wchodzą kolejno:
Uwaga:
Montaż urządzenia musi być stworzony przez autoryzowany lub certyfikowany serwis RM Gastro pod rygorem utraty gwarancji. Możliwość wydłużenia gwarancji do 24 miesięcy po zarejestrowaniu urządzenia, a także dokonaniu płatnego przeglądu urządzenia. Towar na zamówienie.