Maszynka do mielenia mięsa (wilk) TS-22D do profesjonalnej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa surowego bądź gotowanego. Orientacyjna produktywność 300 k/godz.
wilk jest stworzony w pełni ze stali nierdzewnej. Dla bezpieczeństwa użytkownika do wilka dołączony jest kołek dociskowy. Maszynka ma tzw. Rewers obrotów, dzięki czemu można wyczyścić część roboczą z resztek mięsa.
Wilk TS-22D to urządzenie wyjątkowo produktywne dzięki zaimplementowanemu systemowi unger. W skład systemu unger wchodzą kolejno:
Uwaga:
Montaż urządzenia musi być wyprodukowany poprzez autoryzowany albo certyfikowany serwis RM Gastro pod rygorem utraty gwarancji. Możliwość wydłużenia gwarancji do 24 miesięcy po zarejestrowaniu urządzenia oraz dokonaniu płatnego przeglądu urządzenia. Towar na zamówienie.