Maszynka do mielenia mięsa z ungerem 3-elementowym (wilk) producenta Ma-Ga do fachowej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa, asygnowana do użytku w obszernych sklepach, supermarketach, cateringu, zakładach zbiorowego żywienia, a także przetwórstwa mięsnego. Wilk posiada zdejmowaną gardziel oraz tacę załadowczą. W dodatku wilk został wyekwipowany w beg wsteczny. Wyekwipowany w 3-elementowy system rozdrabniający Unger składający się z 2 sitek oraz nożyka tnącego dwustronnego. Całość produkowana ze stali nierdzewnej. Sitko posiada średnicę otworów 6 mm. Maszynka ma dużą wydajność mielenia mięsa. Wysoki komfort obsługi i bezpieczeństwa używania. Produktywność urządzenia wynosi 250 kg/h.
Uwaga! Nie pasuje do mielenia mięsa z kośćmi. Elementy posiadające styczność z żywnością należy myć po każdym użyciu.