Modułowa maszynka do mielenia mięsa z ungerem 3-częściowym (wilk) firmy Ma-Ga do fachowej gastronomii. Przeznaczona do korzystania w pokaźnych sklepach, supermarketach, cateringu, zakładach zbiorowego żywienia oraz przetwórstwa mięsnego. Wilk posiada zdejmowaną gardziel, a także tacę załadowczą. Ponadto wilk został wyekwipowany w beg wsteczny. Wyposażony w 3-częściowy system rozdrabniający Unger składający się z 2 sitek, a także nożyka tnącego dwustronnego. Całość tworzona ze stali rdzoodpornej. Maszynka ma dużą sprawność mielenia mięsa. Wysoki komfort obsługi i bezpieczeństwa używania. Wydajność urządzenia wynosi 150 kg/h. Urządzenie asygnowane do pracy ciągłej. Możliwość wybrania sitka o średnicy otworu 4,5 mm, 6 mm i 8 mm.
Uwaga! Nie nadaje się do mielenia mięsa z kośćmi. Komponenty posiadające styczność z żywnością należy myć po każdym użyciu. Zasilanie 230V.