• Producent: Ma-Ga
  • Kategoria: Maszynki do mielenia gastronomiczne
Maszynka do mielenia mięsa (wilk) WM22 do fachowej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa minimalistycznego bądź gotowanego. Pasuje do wykorzystywania w wielkich sklepach, supermarketach, cateringu, zakładach zbiorowego żywienia i przetwórstwa mięsnego. Orientacyjna efektywność 250 kg/godz.
Stalowa przekładnia zębata wypełniona smarem półpłynnym daje dużą żywotność przekładni oraz redukuje hałas. Nóż samoostrzący. Obudowa urządzenia produkowana ze stali rdzoodpornej o regularnych kształtach, co ułatwia to zachowanie czystości. Elementy tnące - sito, nóż, ślimak - ze stali nierdzewnej. Możliwość demontażu pokrywy ślimaka wraz z zestawem tnącym powoduje, że to urządzenie łatwe w utrzymaniu czystości.
Wilk może być dostarczony z sitkiem o śr. Oczek 4,5 mm, 6 mm albo 8 mm. Wyboru należy dokonać przy zamówieniu.
Wilk dobrany do współpracy z modułami kotleciarek Ma-Ga.
W swojej ofercie oprócz noży do krajalnic posiadamy pełny asortyment urządzeń gastronomicznych oraz akcesoriów marki MaGa. Na dodatek świadczymy fachowy serwis Ma-Ga (oraz części zamienne) na terenie całego kraju a także montaż sprzętów i sprzętu dedykowanego do gastronomii wszystkich przystępnych na naszym rynku marek. Namawiamy do zaznajomienia się z całkowitą ofertą maszyn gastronomicznych marki Ma-Ga.

Uwaga:

Wilk może być używany do pracy ciągłej. Produkt na zamówienie.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Maszynki do mielenia gastronomiczne