Ręczna maszynka do rozbijania mięsa, potocznie zwana kotleciarką jest dedykowana do nacinania i zmiękczania mięsa. Zastępuje tradycyjne rozbijanie mięsa tłuczkiem. Dwa komplety stalowych ostrzy (po 44 tarcze w każdym) sprawią,choćby najtwardsze mięso stanie się nietrudne w obróbce. Zwłaszcza schab poddany takiemu nacinaniu zachowuje swoje naturalne soki, staje się pulchny i soczysty.
Urządzenie jest naprawdę proste w obsłudze i czyszczeniu. Komplet nacinający po demontażu najlepiej umyć w zmywarce albo wyczyścić twardą szczotką. Swobodny dostęp do urządzenia ułatwia obróbkę choćby grubych kawałków mięsa.
Kotleciarka ręczna jest produktem nadzwyczajnym dla sklepów mięsnych ze względu na stosunkowo niewielką produktywność.
Uwaga:
Towar na zamówienie. Czas wymagania ustalany przy składaniu zamówienia.