• Producent: Forgast
  • Kategoria: Maszynki do mielenia gastronomiczne

Kotleciarka marki Forgast do nacinania i zmiękczania mięsa. Dwa obrotowe wałki z 33 ostrzami każdy trafne nacinanie mięsa bez deformacji kształtu. Urządzenie nieprzeciętne do stołówek, barów, domów weselnych, cateringu - istotnie ułatwia i upraszcza obróbkę mięsa na kotlety czy steki. Nacięcie włókien ponadto umożliwia wniknięcie przypraw w strukturę mięsa, jeśli zostanie nimi natarte przed obróbką.

efektywność orientacyjna ok. 120 kg/godz. Kompaktowa budowa. Konstrukcja ze stali rdzoodpornej.wygodny uchwyt na górze napędu do łatwego przenoszenia urządzenia.

Uwaga:

Urządzenie nie jest asygnowane do pracy ciągłej.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Maszynki do mielenia gastronomiczne