Maszynka do mielenia mięsa z ungerem 3-elementowym (wilk) firmy Ma-Ga do profesjonalnej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa, asygnowana do użytku w znacznych sklepach, supermarketach, cateringu, zakładach zbiorowego żywienia i przetwórstwa mięsnego. Wilk posiada zdejmowaną gardziel i tacę załadowczą. W dodatku wilk został zaopatrzony w beg wsteczny. Zaopatrzony w 3-częściowy system rozdrabniający Unger składający się z 2 sitek i nożyka tnącego dwustronnego. Całość wykonana ze stali nierdzewnej. Sitko ma średnicę otworów 6 mm. Maszynka ma dużą sprawność mielenia mięsa. Wysoki komfort obsługi i bezpieczeństwa używania. Sprawność urządzenia wynosi 250 kg/h.
Uwaga! Nie pasuje do mielenia mięsa z kośćmi. Elementy mające styczność z żywnością należy myć po każdym użyciu. Zasilanie 230V.