• Producent: Ma-Ga
  • Kategoria: Maszynki do mielenia gastronomiczne
Profesjonalna elektryczna kotleciarka do ugniatania i zmiękczania mięsa jest przeznaczona do przygotowywania mięsa na kotlety, bitki, steki itp. Zastępuje tradycyjne rozbijanie mięsa tłuczkiem. Do prawdziwych polskich kotletów.
Wysokie położenie otworu wlotowego zabezpiecza przed dotknięciem obracających się noży na wałkach. Zastosowanie polerowanej pokrywy o regularnych kształtach powoduje, że urządzenie jest nietrudne w czyszczeniu. Odpowiednia wysokość wylotu zezwala na użycie naczyń gastronomicznych i poprawia komfort użytkowania.
Kotleciarka jest wyekwipowana w zespół specjalnie ukształtowanych segmentów ugniatających produkowanych ze stali nierdzewnej. Obszerna sprawność użytkowa – wydajne rozgniatanie już w pierwszym procesu rozgniatania. Otwór wlotowy przypasowany do pracy z dużymi i grubymi (do 25 mm) porcjami mięsa.
Urządzenie jest nieskomplikowane w obsłudze i czyszczeniu. Prosto demontowalna pokrywa modułu wraz z zestawem wałków ugniatających.
Ze względu na dużą sprawność kotleciarkę poleca się dla domów weselnych, stołówek zakładowych i wszystkich placówek, gdzie jednorazowo przygotowuje się pokaźniejsze ilości kotletów czy steków. Koszt zakupu kotleciarki prędko się zwraca dzięki oszczędnościom czasu pracowników, a także energii elektrycznej czy gazowej przeznaczonej na krótszą obróbkę termiczną potraw.
W swojej ofercie kotleciarek do mięsa posiadamy pełny asortyment urządzeń gastronomicznych oraz akcesoriów firmy MaGa. Ponadto świadczymy fachowy serwis Ma-Ga (oraz części zamienne) na terenie całego kraju a także montaż urządzeń i sprzętu przeznaczonego do gastronomii wszelkich przystępnych na naszym rynku marek. Namawiamy do poznania się z całkowitą ofertą maszyn gastronomicznych firmy Ma-Ga.

Uwaga:

artykuł na zamówienie.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Maszynki do mielenia gastronomiczne