Maszynka do mielenia mięsa (wilk) TS-32 do fachowej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa surowego bądź gotowanego. Orientacyjna produktywność 500 k/godz.
Wilk jest produkowany kompletnie ze stali nierdzewnej. Dla bezpieczeństwa użytkownika do wilka załączony jest kołek dociskowy. W wyposażeniu sitko o średnicy oczek 6 mm. Demontowalny korpus mielący ułatwiający utrzymanie urządzenia w czystości. Maszynka posiada przycisk włącz i wyłącz oraz możliwość mielenia przy pomocy obrotów w obu kierunkach (w prawo i w lewo).
Uwaga:
Montaż urządzenia musi być wytwarzany poprzez autoryzowany albo certyfikowany serwis RM Gastro pod rygorem utraty gwarancji. Możliwość wydłużenia gwarancji do 24 miesięcy po zarejestrowaniu urządzenia, a także dokonaniu płatnego przeglądu urządzenia. Towar na zamówienie.