Maszynka do mielenia mięsa (wilk) TE-22D do profesjonalnej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa bezkompromisowego bądź gotowanego. Orientacyjna skuteczność 300 k/godz.
Korpus mielący, ślimak, nóż, a także sitko są wytwarzane ze stali rdzoodpornej z kolei obudowa urządzenia jest wykonana z polerowanego aluminium. Dla bezpieczeństwa użytkownika do wilka dołączony jest kołek dociskowy tworzony z tworzywa.
Wilk TE-22D to urządzenie szczególnie wydajne dzięki zaimplementowanemu systemowi unger. W skład systemu unger wchodzą kolejno:
Uwaga:
Montaż urządzenia musi być wyprodukowany przez autoryzowany albo certyfikowany serwis RM Gastro pod rygorem utraty gwarancji. Możliwość wydłużenia gwarancji do 24 miesięcy po zarejestrowaniu urządzenia i dokonaniu płatnego przeglądu urządzenia. Towar na zamówienie.