Nóż Ernesto®; uchwyt bambusowy / ze stali rdzoodpornej Opis artykułu nóż szefa kuchni bambus / stal nierdzewna: długie, wygięte ostrze ze stali szlachetnej do zastosowań uniwersalnych — doskonałe do krojenia, cięcia i siekania proste posługiwanie się i długookresowa ostrość funkcjonalny uchwyt nóż Santoku bambus / stal nierdzewna: w klasycznym japońskim stylu, wyjątkowo ostre ostrze umożliwiające skrupulatne krojenie bez wysiłku użyteczny uchwyt nóż uniwersalny i do warzyw bambus / stal nierdzewna: krótkie ostrza do krojenia, obierania i przygotowywania owoców i warzyw proste posługiwanie się i długotrwała ostrość ergonomiczne uchwyty komplet 2-częściowy wszystkie noże można myć w zmywarce do naczyń Materiał bambus, stal nierdzewna rozmiary nóż szefa kuchni: ogółem: ok.
32 cm (dł.) ostrze: ok. 19 cm (dł.) nóż Santoku: ogółem: ok. 27 cm (dł.) ostrze: ok. 14 cm (dł.) nóż uniwersalny: ogółem: ok. 23,5 cm (dł.) ostrze: ok. 12 cm (dł.) nóż do krojenia warzyw: ogółem: ok. 20 cm (dł.) ostrze: ok.
8,5 cm (dł.) Waga nóż szefa kuchni: uchwyt z bambusa: ok. 186 g uchwyt ze stali nierdzewnej: ok. 200 g nóż Santoku: uchwyt z bambusa: ok. 172 g uchwyt ze stali rdzoodpornej: ok. 186 g nóż uniwersalny: uchwyt z bambusa: ok.
65 g uchwyt ze stali nierdzewnej: ok. 89 g nóż do krojenia warzyw: uchwyt z bambusa: ok. 60 g uchwyt ze stali nierdzewnej: ok. 83 g