• Producent: FORMAT-AB
  • Kategoria: Podręczniki
  • ISBN: 9788389184719
  • Oprawa: broszurowa
  • Autor: praca zbiorowa
  • Wydawnictwo: Format-AB
  • Ilość stron: 212
  • Rok wydania: 2016
  • Poziom nauczania: szkoła średnia
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik asygnowany dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 w zakresie kwalifikacji: T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych i T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Publikacja pozostała przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 r. W sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach. Podręcznik ma na celu podanie wiedzy na temat kompleksowej i fachowej obsługi klienta w branży gastronomicznej oraz przygotowanie ucznia do jej poręcznego wykorzystania. Treść merytoryczną publikacji wzbogacają fotografie, rysunki i tabele, co pozwala na prędkie i sprawne przyswajanie materiału. Informacje teoretyczne poparto licznymi przykładami ilustrującymi najróżniejsze sposoby ich funkcjonalnego użycia. Pozycję tę rekomendujemy nie tylko uczniom techników żywienia i usług gastronomicznych, lecz także osobom pracującym w branży gastronomicznej.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Podręczniki