• Producent: WSiP
  • Kategoria: Podręczniki
  • ISBN: 9788302150456
  • Oprawa: miękka
  • Autor: Dominik Piotr
  • Wydawnictwo: WSiP
  • Ilość stron: 168
  • Rok wydania: 2021

Publikacja pomaga opanować użyteczne umiejętności w zakresie trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i realizowanie usług gastronomicznych). Każdy rozdział mieści krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe wiadomości, i karty pracy z zadaniami i ćwiczeniami.

Publikacja oferuje najróżniejsze ćwiczenia wzbogacone licznymi ilustracjami - od zadań użytecznych, które uczeń ma wykonywać w czasie zajęć w szkolnej pracowni, przez dobierania tekstu, pytania otwarte i zamknięte, po propozycje projektów do realizowanie podczas wycieczek lub praktyk zawodowych.

Książka kładzie nacisk na uważne realizowanie zadań, nakłania ucznia do wnikliwej samooceny i skłania do wyciągania wniosków. Pracownia pomyślana jest jako podręcznik do ergonomicznej nauki zawodu, który ułatwi wykorzystanie zdobytej na zajęciach teoretycznej wiedzy w praktyce.

Publikacja może również stanowić cenny materiał powtórzeniowy dla osób przystępujących eksternistycznie do egzaminów Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Podręczniki